Μιναρεδες Στη Νεα Υορκη / Five Minarets In New York
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Έχει σημασία η αθωότητα ή η ενοχή, όταν το μόνο που θέλεις είναι να πάρεις εκδίκηση;
Κωνσταντινούπολη. Ο μυστικός πράκτορας Φιράτ ερευνά την τρομοκρατική δραστηριότητα ανάμεσα σε θρησκευτικά φανατικούς και εθνικιστές της Κωνσταντινούπολης. Παράλληλα, ο Ακαρ, της αντιτρομοκρατικής εισβάλλει σε ένα καταφύγιο τρομοκρατών και μετά από μακελειό, ο αρχηγός των τρομοκρατών, γνωστός ως DEJJAL «Αντίχριστος», ξεφεύγει από τους αστυνομικούς. Ο Φιράτ ανακαλύπτει πως ο DEJJAL είναι ο Χασί Γκουμούς, κάποιος που κάποτε είχε εκτίσει ποινή για φόνο και η Ίντερπολ εκδίδει ένταλμα σύλληψής του.

Νέα Υόρκη. Μια ομάδα του FBI εισβάλλει στο σπίτι του Χασί Γκουμούς, ενός φαινομενικά φιλήσυχου Μουσουλμάνου καθηγητή που ζει με τη γυναίκα του, και τον συλλαμβάνει.

Οι Φιράτ και Ακάρ καταφθάνουν στη Νέα Υόρκη για να παραλάβουν τον Χασί και να τον οδηγήσουν ενώπιον της Τουρκικής δικαιοσύνης. Όμως στο δρόμο για το αεροδρόμιο, πέφτουν σε ενέδρα των φίλων του Χασί, οι οποίοι τον φυγαδεύουν. Τώρα, οι δύο Τούρκοι αστυνομικοί θα αποφασίσουν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους ενώ βρίσκονται ακόμη στη Νέα Υόρκη, για να ανακαλύψουν πως πίσω από τον Χασί κρύβονται πολλά περισσότερα…

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ CINEGRAPH

Δημοφιλέστερες