Ong Bak 2
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Το 1974, όταν ο Tien (Tony Jaa) ήταν ακόμα μικρό παιδί και είχε σαν ίνδαλμά του τον πατέρα του, έναν γενναίο και πιστό πολεμιστή τον λόρδο Sihadecho, έγινε μάρτυρας μιας ανελέητης σφαγής της οικογενείας του και των στρατιωτών από μισθωμένους δολοφόνους του λόρδου Rajasena, ο οποίος ήθελε να πάρει τον έλεγχο της χώρας στα χέρια του.

Μόνο ο μικρός Τιεν σώθηκε αφού κατάφερε να δραπετεύσει από τα χέρια τους, χαράζοντας για πάντα μέσα του το μίσος και την επιθυμία για εκδίκηση. Ώσπου μία μέρα θα τον βρει και θα τον γλιτώσει από τα χέρια των δουλεμπόρων όπου και πιάστηκε αιχμάλωτος, ο Chernang, αρχηγός των "Pha Beek Khrut" (Garuda Wing Cliff), μιας ομάδας «στρατιωτών» που πολεμούν τους δουλεμπόρους.

Ο Chernang θα αναγνωρίσει αμέσως το ταλέντο του Τιεν και θα δει στα μάτια του τον αυριανό υπέρτατο πολεμιστή, γι’αυτό και θα του μάθει μία ποικιλία Κινεζικών, Ιαπωνικών πολεμικών τεχνών και Muai Thai. Μετά από χρόνια εκπαίδευσης ο νεαρός πλέον Τιεν, μετατρέπεται ως τον καλύτερο πολεμιστή που έχει ζήσει ποτέ και έχοντας σαν όπλα του κάθε μέρος του σώματός του , διψασμένος για εκδίκηση, θα ξεκινήσει ένα λουτρό αίματος σκοτώνοντας πρώτα τους δουλεμπόρους και τους μασκοφόρους δολοφόνους που κατακρεούργησαν την οικογένειά του για να καταλήξει στον Λόρδο Rajasena.

Δημοφιλέστερες