The Rebound
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Η καλύτερη στιγμή ενός χωρισμού είναι η σχέση που έρχεται!
Η Σάντι είναι μια όμορφη, σέξι μητέρα δύο παιδιών που μόλις πάτησε τα 40. Είναι μια υπέροχη σούπερ μαμά που προλαβαίνει τα πάντα. Αυτή η τέλεια φαινομενικά εικόνα της όμως, καταρρέει όταν ανακαλύπτει πως ο σύζυγός της την απατά. Χωρίς να χάσει χρόνο, μετακομίζει με τα παιδιά στη Νέα Υόρκη για να βρει δουλειά και να κάνει μια νέα αρχή. Εκεί, συναντά τον Άραμ Φιλκενστάιν, ένα γλυκό 24χρονο αγόρι που επίσης περνάει μια δύσκολη περίοδο της ζωής του. Έχει μόλις ανακαλύψει πως ο μόνος λόγος για τον οποίο τον παντρεύτηκε η μόλις δύο εβδομάδων σύζυγός του ήταν για να αποκτήσει πράσινη κάρτα.

Ο Άραμ εργάζεται στην καφετερία κάτω από το διαμέρισμα που νοικιάζει η Σάντι. Όταν η Σάντι πιάνει δουλειά στο Αθλητικό Κανάλι της Νέας Υόρκης, ζητάει από τον Άραμ να της κρατάει τα παιδιά. Εκείνος δέχεται, αφού άλλωστε δεν έχει τίποτε καλύτερο να κάνει εκτός από το να πρέπει να καθησυχάζει συνεχώς τους υπερπροστατευτικούς γονείς του.

Στη δουλειά η Σάντι τα πάει περίφημα, παίρνει προαγωγή και η καλύτερή της φίλη την παροτρύνει να ασχοληθεί και με τα αισθηματικά της αν και εκείνη νιώθει απογοητευμένη. Στο μεταξύ, ο Άραμ γίνεται σιγά-σιγά μέλος της οικογένειας. Τα παιδιά τον λατρεύουν…το ίδιο και η Σάντι. Οι δυο τους, γίνονται ζευγάρι και αντιμετωπίζουν πολλές αντιδράσεις. Τώρα θα πρέπει να καταλάβουν αν αυτό που βρήκαν ο ένας στον άλλο είναι κάτι περαστικό ή αν θα μπορούσε να κρατήσει για πάντα.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Δημοφιλέστερες