Ο Πατερας Της Νικης / Into The Storm
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ένας ανηλεής αρχηγός είναι το μεγαλύτερο όπλο στον πόλεμο.
μια ιστορία γεμάτη αισθήματα απαραίτητη θα σας ενθουσιάσει The Washington Post
Για πέντε χρόνια, ο Πρωθυπουργός Ουίνστον Σερ Τσώρτσιλ οδήγησε την πολιορκούμενη χώρα του μέσα από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, παίζοντας ίσως τον πιο σημαντικό ρόλο στην κατάρρευση των Ναζί. Στάθηκε ατρόμητος στο κέντρο των γεγονότων και με την απτόητη ηγεσία του και την ρητορική δεινότητά του ενέπνευσε εκατομμύρια Βρετανούς και άλλα μέλη του ελεύθερου κόσμου να αντισταθούν στην Γερμανική Κατοχή ως το τέλος. Οπότε, γιατί η χώρα που αγάπησε και στήριξε τόσο πολύ του γύρισε την πλάτη μετά την νίκη των Συμμαχικών Δυνάμεων; Σε συνέχεια της ιστορίας του Τσώρτσιλ από την ταινία της HBO®, Μαύρη Καταιγίδα, η νέα βραβευμένη με Emmy® ταινία Ο Πατέρας της Νίκης μας αποκαλύπτει τη δημιουργία ενός εθνικού ήρωα, όταν ο Τσώρτσιλ ήταν πιο ενεργός και επιβλητικός από ποτέ. Αυτή η ταινία αντικατοπτρίζει το πώς η μετατροπή του σε μεγάλο ηγέτη πολέμου ουσιαστικά υπέσκαψε την πολιτική του καριέρα και έβαλε σε κίνδυνο τον γάμο του με την γυναίκα του και πιο θερμή υποστηρίκτριά του, Κλεμεντίνη. Με πρωταγωνιστές, τον βραβευμένο με Emmy® Μπρένταν Γκλίσον ως Ουίνστον Τσώρτσιλ και την υποψήφια για Emmy® Τζάνετ ΜακΤιρ (βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα® για την ταινία Tumbleweeds).


Ο Σερ Ουίνστον Τσώρτσιλ (Sir Winston Leonard Spencer-Churchill, 30 Νοεμβρίου 1874 – 24 Ιανουαρίου 1965) ήταν Βρετανός πολιτικός και πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασίλειου κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πόλεμου. Υπήρξε στρατιωτικός, δημοσιογράφος, συγγραφέας και πολιτικός και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες της ιστορίας. Το 1953 βραβεύτηκε με το Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας. Θεωρείται φιλέλλην. Κάποτε είπε μια φράση σχετικά με το θάρρος και την ανδρεία των Ελλήνων Οι Έλληνες δεν πολεμάνε σαν ήρωες, αλλά οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες.



* 2 Βραβεία Emmy 2009 (A’ Ανδρικού Ρόλου, Καλύτερης Μουσικής)
* 12 Υποψηφιότητες για Βραβεία Emmy 2009 (Μεταξύ των Οποίων Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Β’ Ανδρικού και Β’ Γυναικείου Ρόλου)
* Υποψηφιότητα για 3 Χρυσές Σφαίρες 2010 (Καλύτερης Ταινίας, Α’ Ανδρικού Ρόλου, Β’ Γυναικείου Ρόλου)