A2 Racer
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Οι αγώνες ταχύτητας για μια ομάδα νεαρών που λατρεύουν να ζουν έντονα σπάζοντας όλα τα ρεκόρ ταχύτητας, είναι όλη τους η ζωή. Διαθέτουν τα πιο πειραγμένα αυτοκίνητα και διοργανώνουν κούρσες για γερά νεύρα. Τελευταία όμως η παρουσία της αστυνομίας είναι ανησυχητικά έντονη αφού έχει σαν στόχο την εξάρθρωση μιας συμμορίας κλεφτών, πανάκριβων σπορ αυτοκινήτων από τα φορτηγά που τα μεταφέρουν στην εθνική οδό.Μετά από εβδομάδες παρακολούθησης οι αστυνομία δεν έχει κανένα νέο στοιχείο, γι’ αυτό και θα σπρώξει μέσα στην ομάδα των νεαρών έναν δικό τους. Τον Carl.
Ο οποίος όμως έχει δύο προβλήματα. Ένα χάλια αυτοκίνητο και έναν κεραυνοβόλο έρωτα με την Νίκι που οδηγεί την αστραπιαία BMW M3 και γρήγορα παρασέρνεται στον κόσμο τους.Οι κλέφτες χτυπούν ξανά.
Αυτή τη φοράFerrari,Maserati,Lamborghini και Viper έκαναν φτερά σε μία εντυπωσιακή ληστεία καθοδόν… Η αστυνομία έχει κατακλύσει τους δρόμους και ευκαιρία για νέους αγώνες δεν υπάρχει. Ο Carl και οι νέοι φίλοι του αναλαμβάνουν δράση. Πρέπει να πιάσουν τους κλέφτες αν θέλουν να τρέξουν ξανά ανενόχλητοι στον έναν και μοναδικό δρόμο στον κόσμο χωρίς κανένα όριο ταχύτητας! Την εθνική οδό Autobahn της Γερμανίας.
Καταιγιστική δράση που καθηλώνει, πανάκριβα γρήγορα αυτοκίνητα, αγωνία στα ύψη, κοντέρ που χτυπάνε κόκκινο και γυναίκες κόλαση
Βασισμένο στο ομώνυμο και δημοφιλέστατο βιντεοπαιχνίδι που πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο η ταινία Α2 Racer ήρθε για εκτινάξει την αδρεναλίνη στα ύψη!

Δημοφιλέστερες