True Blood First Season Disk N.3 Epis 5-7
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ…SEXY, ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ - USA Today
5 DISC DVD ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 720'
Οι Βρικόλακες έχουν βγει από τους ‘Τάφους’ τους και ζουν πια ανάμεσά μας. Επιβιώνουν με συνθετικό αίμα , δεν έχουν ανάγκη ανθρώπινο αίμα για να επιβιώσουν. Ή έτσι φαίνεται
Η μικρή πόλη του Μπον Τεμπς, στη Λουιζιάνα, κατοικείται από μια σειρά διαφορετικών ντόπιων. Γνωρίστε την Σούκι Στάκχαους (η βραβευμένη με Βραβείο Oscar® Άννα Πάκουιν), μια γλυκιά και αθώα σερβιτόρα που κρύβει τη μοναδική της ικανότητα να διαβάζει το μυαλό. Τον Μπιλ Κόμπτον, έναν 173χρονο βρικόλακα που μόλις επέστρεψε στην πόλη. Τον αδελφό της Σούκι, τον Τζέισον, έναν άνδρα για όλες τις γυναίκες, που δεν φαίνεται ν’ αποφεύγει τα προβλήματα. Τη σκληρή Τάρα, την καλύτερη φίλη της Σούκι. Τον Σαμ, τον ιδιοκτήτη του Μέρλοτ που προσπαθεί να κρύψει τα συναισθήματά για τη Σούκι. Το Λαφαγέτ, έναν άνθρωπο της που πάντα κάτι παράνομο ετοιμάζει και μια πλειάδα αντισυμβατικών χαρακτήρων που ο καθένας τους κρύβει σκοτεινά μυστικά κάτω από τις σκιές της νύχτας σ’ αυτή τη σειρά που όμοιά της δεν έχετε ξαναδεί ποτέ.

Από τον Άλαν Μπολ, σεναριογράφο της βραβευμένης με Βραβείο Oscar® Καλύτερης Ταινίας American Beauty και δημιουργό της βραβευμένης με Emmy® σειράς της HBO® Γραφείο Κηδειών Φίσερ, έρχεται για εσάς ο φημισμένος κόσμος του True Blood.

Δημοφιλέστερες