Οι Αγνοουμενοι Κυκλος Τεταρτος Επεισοδιο 12=14 / Lost The Fourth Season Disc 4
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Τηλεοπτικής Σειράς
Υποψήφια για 12 Βραβεία EMMY®

ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Ο τέταρτος κύκλος του LOST είναι εδώ. Συναρπαστικός όσο ποτέ, με ασυναγώνιστη ένταση, και αποκλειστικές πρόσθετες παροχές που θα σας καθηλώσουν. Βυθιστείτε σε ένα συγκλονιστικό κόσμο μυστηρίου, όπου όλα ανατρέπονται ανά πάσα στιγμή.

Έχουν περάσει πάνω από τρεις μήνες από τη μοιραία συντριβή, και οι επιζώντες της πτήσης Oceanic 815 έρχονται αντιμέτωποι με μία συνταρακτική ανακάλυψη. Υπάρχει κάτι περισσότερο επικίνδυνο από το νησί. Οι άνθρωποι που ήρθαν για να τους σώσουν.
Μοιραστείτε την αγωνία τους σε αυτή την μοναδική 6-Disc Συλλογή, όπου οι αναμνήσεις του παρελθόντος, τα όρια του κινδύνου, και τα παιχνίδια του μυαλού στήνουν παγίδες που κόβουν την ανάσα. Ζήστε την απόλυτη εμπειρία της τηλεοπτικής σειράς που καθήλωσε ολόκληρο τον κόσμο, μαζί με αποκλειστικές πρόσθετες παροχές μόνο στο .
DISC 4
Επεισόδιο 12: Δεν Υπάρχει Κανένα Μέρος Σαν Το Σπίτι Μας (Μέρος Πρώτο)
Τα πρόσωπα της Οσεάνικ 6 βρίσκονται σε διάφορα μέρη του μικρού νησιού, όπου έρχονται σε επαφή με απρόοπτες και περίεργες εξελίξεις. Η Σαν και ο Τζιν φτάνουν στο πλοίο την ώρα που ο Ντέσμοντ και ο Μάικλ κάνουν μία φοβερή ανακάλυψη. Ο δρόμος της Κέιτ και του Σαγίντ διακόπτεται αναπάντεχα μέσα στη ζούγκλα, καθώς προσπαθούν να φτάσουν στον Τζακ και τον Σόγιερ, προκειμένου να τους βοηθήσουν. Με μια γρήγορη ματιά στο μέλλον βλέπουμε πώς οι 6 της Οσεάνικ ενώνονται και πάλι με τις οικογένειές τους αλλά και την συνέντευξη τύπου, που ξεκινά την απάτη.

Επεισόδιο 13: Δεν Υπάρχει Κανένα Μέρος Σαν Το Σπίτι Μας (Μέρος Δεύτερο)
Η σύγκρουση ανάμεσα στους επιζώντες και το πλήρωμα του πλοίου συνεχίζεται καθώς οι Άλλοι επιτίθενται στην ομάδα των μισθοφόρων. Οι 6 της Οσεάνικ βρίσκονται κοντά στη διάσωση, όταν ο Μπεν τους επιτρέπει να φύγουν με το επικόπτερο, ενώ ο ίδιος προσπαθεί να ανακαλύψει τα μυστικά του Λοκ. Στο μέλλον βλέπουμε ότι οι 6 βρίσκονται σε κίνδυνο και παρακαλούν να επιστρέψουν στο νησί.

Επεισόδιο 14: Δεν Υπάρχει Κανένα Μέρος Σαν Το Σπίτι Μας (Μέρος Τρίτο)
Η διαφυγή των 6 της Οσεάνικ τίθεται σε κίνδυνο από αναπάντεχα γεγονότα που διαδραματίζονται στο πλοίο, και τότε λαμβάνεται μία τρομακτική απόφαση. Καθώς ο Μπεν ετοιμάζεται να εφαρμόσει τις οδηγίες του Τζέικομπ, ενημερώνει τον Λοκ, πως από εδώ και στο εξής αυτός είναι ο αρχηγός των Άλλων. Στο μέλλον ο Τζακ βάζει μπροστά ένα σχέδιο με στόχο να επιστρέψει πίσω στο νησί και να αποκαλύψει όλη την αλήθεια...

Δημοφιλέστερες