Οι Αγνοουμενοι Κυκλος Τεταρτος Επεισοδιο 8=11 / Lost The Fourth Season Disc 3
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Τηλεοπτικής Σειράς
Υποψήφια για 12 Βραβεία EMMY®

ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Ο τέταρτος κύκλος του LOST είναι εδώ. Συναρπαστικός όσο ποτέ, με ασυναγώνιστη ένταση, και αποκλειστικές πρόσθετες παροχές που θα σας καθηλώσουν. Βυθιστείτε σε ένα συγκλονιστικό κόσμο μυστηρίου, όπου όλα ανατρέπονται ανά πάσα στιγμή.

Έχουν περάσει πάνω από τρεις μήνες από τη μοιραία συντριβή, και οι επιζώντες της πτήσης Oceanic 815 έρχονται αντιμέτωποι με μία συνταρακτική ανακάλυψη. Υπάρχει κάτι περισσότερο επικίνδυνο από το νησί. Οι άνθρωποι που ήρθαν για να τους σώσουν.
Μοιραστείτε την αγωνία τους σε αυτή την μοναδική 6-Disc Συλλογή, όπου οι αναμνήσεις του παρελθόντος, τα όρια του κινδύνου, και τα παιχνίδια του μυαλού στήνουν παγίδες που κόβουν την ανάσα. Ζήστε την απόλυτη εμπειρία της τηλεοπτικής σειράς που καθήλωσε ολόκληρο τον κόσμο, μαζί με αποκλειστικές πρόσθετες παροχές μόνο στο .
DISC 3
Επεισόδιο 8: Γνωρίζοντας Τον Κέβιν Τζόνσον
Ο Λοκ οργανώνει μία συνάντηση, όπου επικαλείται μόνο την αλήθεια και υπόσχεται να βάλει ένα τέλος σε όλα μυστικά. Στο τέλος της συνάντησης, ο Μπεν παρακινεί την κόρη του Άλεξ να πάει μαζί με την Ρουσό και τον Καρλ στο στρατόπεδο του Λοκ, έτσι ώστε να επιζήσει σε μια ενδεχόμενη επίθεση. Ο Σαγίντ και ο Ντέσμοντ έρχονται αντιμέτωποι με τον Μάικλ στο πλοίο και ανακαλύπτουν πως κατέληξε εκεί.

Επεισόδιο 9: Όλα Όσα Θα Έρθουν
Μετά τη λήψη του κρυπτογραφημένου μηνύματος 14-J, το στρατόπεδο του Λοκ δέχεται επίθεση. Ο Μπεν προσπαθεί να στρέψει τις δυνάμεις του εναντίον των εισβολέων, όμως τον προλαβαίνει μία φρικτή τραγωδία. Ο Τζακ ανακαλύπτει ένα πτώμα στην ακτή και δίνει εντολή στον Φάραντεϊ να επικοινωνήσει με το πλοίο. Σε μία μεταφορά στο μέλλον, ο Μπεν ταξιδεύει στο Ιράκ όπου και βρίσκει ένα νέο συνέταιρο.

Επεισόδιο 10: Κάτι Καλό Πίσω Στο Σπίτι
Η Τζούλιετ και η Κέιτ πρέπει να συνεργαστούν αν θέλουν να σώσουν τον Τζακ, όταν η υγεία του χειροτερεύει. Ο Σόγιερ, η Κλερ, ο Άαρον και ο Μάιλς ανακαλύπτουν μέσα στη ζούγκλα κάτι που λαμπυρίζει. Στο μέλλον, εντοπίζεται ο Τζακ να μένει με έναν φίλο-έκπληξη αλλά και να δέχεται επισκέψεις από κάποιον που θα μας εκπλήξει ακόμα περισσότερο.

Επεισόδιο 11: Η Ζωή Στο Πλοίο
Ο Λοκ ανακαλύπτει την τοποθεσία του κρησφύγετου του Τζέικομπ και παίρνει αναπάντεχες οδηγίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνει για να προστατέψει το νησί. Εν τω μεταξύ, η ζωή στο πλοίο αρχίζει να γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη για τον Σαγίντ και τον Ντέσμοντ. Σε μεταφορές πίσω στο παρελθόν, βλέπουμε πολλές σκηνές από τη ζωή του Λοκ, από την στιγμή που αρχίζει να θεωρείται ξεχωριστός.

Δημοφιλέστερες