Οι Αγνοουμενοι Κυκλος Τεταρτος Επεισοδιο 1=3 / Lost The Fourth Season Disc 1
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Τηλεοπτικής Σειράς
Υποψήφια για 12 Βραβεία EMMY®

ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Ο τέταρτος κύκλος του LOST είναι εδώ. Συναρπαστικός όσο ποτέ, με ασυναγώνιστη ένταση, και αποκλειστικές πρόσθετες παροχές που θα σας καθηλώσουν. Βυθιστείτε σε ένα συγκλονιστικό κόσμο μυστηρίου, όπου όλα ανατρέπονται ανά πάσα στιγμή.

Έχουν περάσει πάνω από τρεις μήνες από τη μοιραία συντριβή, και οι επιζώντες της πτήσης Oceanic 815 έρχονται αντιμέτωποι με μία συνταρακτική ανακάλυψη. Υπάρχει κάτι περισσότερο επικίνδυνο από το νησί. Οι άνθρωποι που ήρθαν για να τους σώσουν.

Μοιραστείτε την αγωνία τους σε αυτή την μοναδική 6-Disc Συλλογή, όπου οι αναμνήσεις του παρελθόντος, τα όρια του κινδύνου, και τα παιχνίδια του μυαλού στήνουν παγίδες που κόβουν την ανάσα. Ζήστε την απόλυτη εμπειρία της τηλεοπτικής σειράς που καθήλωσε ολόκληρο τον κόσμο, μαζί με αποκλειστικές πρόσθετες παροχές μόνο στο DVD.
DISC 1
Επεισόδιο 1: Η Αρχή Του Τέλους
Οι επιζώντες διαφωνούν σχετικά με το αν οι άνθρωποι του πλοίου είναι στ’ αλήθεια αυτοί που ισχυρίζονται, και μοιράζονται σε δύο ομάδες: την ομάδα του Λοκ που πιστεύει ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν έρθει για να τους σκοτώσουν όλους, και την ομάδα του Τζακ που πιστεύει ότι έχουν έρθει για να τους σώσουν. Την ίδια ώρα, μια ματιά στο μέλλον δείχνει τον Χάρλεϊ να επιστρέφει στο ίδρυμα.

Επεισόδιο 2: Επιβεβαιωμένα Νεκροί
Τα συντρίμμια της Πτήσης 815 της Οσεάνικ προβάλλονται στις ειδήσεις και μέσα από ένα ταξίδι στο χρόνο παρουσιάζονται οι τέσσερις άνθρωποι του πλοίου. Στο νησί, οι επιζώντες εξακολουθούν να αμφισβητούν τις προθέσεις των εμφανιζόμενων ως διασωστών τους, και ο Λοκ κρατά έναν όμηρο, ενώ ο Τζακ και η Κέιτ ανακαλύπτουν τους υπόλοιπους.

Επεισόδιο 3: Ο Οικονομολόγος
Ο Σαγίντ και η Κέιτ προσπαθούν να διαπραγματευτούν μία ειρηνική απελευθέρωση του ομήρου που κρατά ο Λοκ, με αντάλλαγμα την απομάκρυνσή τους από το νησί. Μια γρήγορη ματιά όμως, εμφανίζει το μέλλον του Σαγίντ καταστροφικό και μυστηριώδες.

Δημοφιλέστερες