Lightspeed
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ένα φανταστικό θρίλερ από το διάσημο παραγωγό και θρυλικό δημιουργό κόμικ, Σταν Λι (Spiderman, Fantastic Four και X-Men)
Στην προσπάθειά του να ξεπεράσει το θάνατο της αδερφής του από βαριάς μορφής εγκαύματα, ο επιστήμονας Έντουαρντ Μπάνετ δοκιμάζει στον εαυτό του μια φόρμουλα γενετικής μετάλλαξης του φιδίσιου δέρματος που τον μετατρέπει σε άνθρωπο - φίδι, με το όνομα Πάιθον.
Λίγα χρόνια αργότερα ο Πάιθον, ως αρχηγός μιας τρομοκρατικής ομάδας θα ανατινάξει ένα εργοστάσιο παραγωγής χημικών όπλων, χωρίς να ξέρει πως στο εσωτερικό του βρίσκεται ο παλιός του φίλος και μέλος της αντιτρομοκρατικής οργάνωσης, Ντάνιελ Λάιτ. Η έκρηξη, σε συνδυασμό με τα χημικά, θα μεταλλάξει τον γενετικό κώδικα του Ντάνιελ, μετατρέποντάς τον σε άνθρωπο-Αστραπή με υπεράνθρωπες δυνάμεις και την ικανότητα να τρέχει με την ταχύτητα του φωτός. Σύντομα οι πραγματικές ταυτότητες των 2 υπερ-ηρώων θα αποκαλυφθούν, οδηγώντας σε μια φανταστική σύγκρουση μεταξύ των αιώνιων δυνάμεων του καλού και του κακού, καθώς ο Άνθρωπος-Αστραπή έχει βάλει σκοπό να εξολοθρεύσει τον κακό Πάιθον, με οποιοδήποτε κόστος!

Δημοφιλέστερες