Οι Αγνοουμενοι Τριτος Κυκλος Επεισοδιο 9=12 / Lost The Third Season Disc 3
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Διακρίσεις: Υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Τηλεοπτικής Σειράς
Υποψήφια για 12 Βραβεία EMMY®
Το Μυστήριο Συνεχίζεται!
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
Ανακαλύψτε τις απαντήσεις που ψάχνετε σε ένα ακόμα πιο εκρηκτικό τρίτο κύκλο επεισοδίων της πιο συναρπαστικής, περιπετειώδους και πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς μυστηρίου. Οι δυνάμεις του νησιού ολοένα αυξάνονται κάνοντας τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στο καλό και το κακό ακόμα πιο θολές. Τα στρατόπεδα συγκρούονται και οι χαρακτήρες αλλοιώνονται όταν οι επιζήσαντες της μιας μεριάς του νησιού τελικώς συναντιούνται με τους «Άλλους». Σχεδιάστε την απόδραση σας και ταυτιστείτε με τους πρωταγωνιστές στα 23 επεισόδια του Τρίτου Κύκλου. Διεισδύστε ακόμα πιο βαθιά στα μυστικά του νησιού με αυτή τη μοναδική 7 Disc Set συλλογή που περιλαμβάνει πολύ πλούσιο πρόσθετο υλικό με αφιερώματα και αποκαλύψεις απευθείας από τους σεναριογράφους της σειράς.
ΔΙΣΚΟΣ 3:
Επεισόδιο 9: ΞΕΝΟΣ ΣΕ ΞΕΝΟ ΜΕΡΟΣ
Ο Σώγιερ και η Κέιτ επιστρέφουν στην κατασκήνωση όμως αρχίζουν να μετανιώνουν που αφήσανε πίσω τον Τζακ. Στο μεταξύ, ο Τζακ προτείνει μια συμφωνία που θα σώσει τη ζωή της Τζούλιετ.

Επεισόδιο 10: Η ΤΡΙΣΙΑ ΤΑΝΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ
Ο Χάρλεϊ ζητά βοήθεια από τον Τζιν και το Σώγιερ, προκειμένου να επισκευάσουν ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο που βρήκε στη ζούγκλα. Η Κέιτ δέχεται μια αναπάντεχη βοήθεια στην προσπάθεια της να σώσει τον Τζακ.

Επεισόδιο 11: ΑΡΙΘΜΟΣ 77
Ο Σαϊντ, η Κέιτ και ο Λοκ κάνουν μια απροσδόκητη ανακάλυψη στο δρόμο τους για το κρησφύγετο των «Άλλων». Ο Σώγιερ ζητάει πίσω τα «πράγματα του» όμως θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Χάρλεϊ για να τα πάρει.

Επεισόδιο 12: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ
Η Κλαιρ μηχανεύεται ένα σχέδιο για να στείλουν σήμα S.O.S. στον έξω κόσμο όμως βρίσκει σθεναρή αντίσταση από τον Ντέσμοντ. Μια έκπληξη περιμένει τον Σαϊντ, την Κέιτ και τον Λοκ καθώς φτάνουν στο στρατόπεδο των «Άλλων». Μια έκπληξη που σίγουρα δεν περίμεναν.

Δημοφιλέστερες