Πλανητης Γη Δισκος Ν.1-Απο Πολο Σε Πολο-Ορη -Γλυκα Νερα / Planet Earth
  • Δευτερεύων τίτλος: Planet Earth
  • Διαθέσιμο σε: DVD
  • Κωδικός: D7858
  • Κατηγορία: Ντοκυμαντερ
  • Γλώσσα: Αγγλικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικα
  • Ηχος: Dolby Digital 5.1
  • Παραγωγή: 2005
  • Διάρκεια: 150'
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Το Θεαματικότερο Ντοκιμαντέρ Όλων των Εποχών Έρχεται για να σας Συναρπάσει!
Το θεαματικότερο Ντοκιμαντέρ όλων των εποχών, γυρισμένο σε High Definition και με εντυπωσιακές λήψεις σας ταξιδεύει σε μέρη που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ και σας δίνει την ευκαιρία βιώσετε με όλες σας τις αισθήσεις μια οπτικοακουστική εμπειρία που ίσως δεν μπορέσετε να την ξαναζήσετε ποτέ.
Αφήγηση: Ντέιβιντ Αττένμπορο
To Planet Earth αποκαλύπτει τη μαγεία του πλανήτη μας, όπως κανείς δεν την έχει αντικρίσει ποτέ. Τέσσερα χρόνια γυρισμάτων και με προϋπολογισμό πέρα από κάθε φαντασία, το Planet Earth, ξεπέρασε τα όρια οποιουδήποτε συμβατικού ντοκιμαντέρ. Γυρισμένο αποκλειστικά σε High Definition, με επαναστατικές ταχύτατες κάμερες και εναέριες λήψεις, η σειρά καταφέρνει να αιχμαλωτίσει τις καταπληκτικότερες εικόνες. Μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει μοναδική δράση, δύσβατες περιοχές, και μοναδικές στιγμές από τη ζωή των πιο άγριων και ασύλληπτων πλασμάτων του πλανήτη. Από τις πιο ψηλές βουνοκορφές μέχρι τα πιο βαθιά ποτάμια, το Planet Earth, σας ταξιδεύει μέσα από τις εναλλαγές των εποχών και των τόπων στον καθημερινό αγώνα της Γης για την Επιβίωση. Θα συγκλονιστείτε από την ομορφιά του Πλανήτη Γη.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1: ΑΠΟ ΠΟΛΟ ΣΕ ΠΟΛΟ

Ο πλανήτης μας είναι ένα σύνολο όπου ειδικοί παράγοντες διαμόρφωσαν την φυσική του ιστορία. Τέτοιοι παράγοντες είναι ο ήλιος, οι ωκεανοί και η βροχή. Για περισσότερο από 3 χρόνια οι κάμερες του BBC κατέγραψαν τις καταπληκτικές μεταβολές αυτού του θαυμαστού κόσμου.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2: OΡΗ

Τα οριακά τοπία των βράχων, του πάγου και του χιονιού, είναι ένας κόσμος τόσο ξένος στους ανθρώπους όσο η επιφάνεια ενός άλλου πλανήτη. Το Planet Earth σας ξεναγεί στις πιο ψηλές οροσειρές, ξεκινώντας από τη γέννηση ενός βουνού σε ένα από τα χαμηλότερα σημεία του πλανήτη και φτάνει μέχρι την κορυφή του Έβερεστ.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3: ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Το καθαρό νερό είναι η πιο πολύτιμη πηγή ζωής και η οποία ελέγχει κάθε έμβρυο ον. Αυτό το επεισόδιο ακολουθεί τους ποταμούς από τις πηγές τους στα βουνά μέχρι την εκβολή τους στη θάλασσα και αναδεικνύει τη μοναδική και δραματική άγρια ζωή μέσα στα ανεξερεύνητα βάθη τους.

Δημοφιλέστερες