Το Ραντσο Του Τρομου / Hoboken Hollow
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ένα ράντσο πραγματική...κόλαση!


Βασισμένο στην ανατριχιαστική, πραγματική ιστορία ενός ράντσου στο Τέξας, η ταινία καταγράφει την ιστορία πολλών ταξιδιωτών που έκαναν ωτοστόπ προς... τη λάθος κατεύθυνση κι έζησαν τον χειρότερο εφιάλτη τους!

Η οικογένεια Μπρόντερικ βρίσκει ως θύματα ανυποψίαστους νεαρούς, προσφέροντάς τους σπίτι, φαγητό και δουλειά στο ράντσο. Αυτό που δεν φαντάζονταν ποτέ όμως οι εργάτες είναι ότι δεν θα καταφέρουν ποτέ να ξεφύγουν από τα αιμοσταγή χέρια της οικογένειας...



Μ’ ένα διάσημο καστ ηθοποιών (Jason Connery, C. Thomas Howell, Randy Spelling, Michael Madsen, Dennis Hopper), πρόκειται για μια από τις πιο τρομακτικές και καθηλωτικές ταινίες που έχετε δει ποτέ!



Ο Jason Connery, γιος του διάσημου ηθοποιού Sean Connery, έχει παίξει σε πάνω από 30 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Ξεκίνησε την καριέρα του ενσαρκώνοντας τον Ρομπέν των Δασών σε ομώνυμη Βρετανική σειρά. Μετζαξύ άλλων έχει εμφανιστεί στις ταινίες: Bullet to Beijing, Midnight in Saint Petersburg, Macbeth, Merlin, Shanghai Noon κλπ. Μαζί με τον μάνατζέρ του έχει δημιουργήσει μια εταιρεία παραγωγής ταινιών, την Unconditional Entertainment.
Ο C. Thomas Howell ανακηρύχθηκε ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς το 1986 (Screen World, Vol. 38). Ξεκίνησε την καριέρα του με το The Outsiders κι έχει παίξει στο ΕΤ ο Εξωγηινος, Hidalgo, The Hitcher, 24, Red Dawn κλπ.
Ο Mark Holton γεννήθηκε στην Οκλαχόμα το 1958 κι έχει παίξει στις: Τρελές Σφαίρες, Seinfeld, Star Trek: Deep Space Nine, Ατίθασα Νιάτα, NYPD Blue κλπ
Ο Randy Spelling είναι γιος του σκηνοθέτη και παραγωγού Aaron Spelling (7th Heaven, Charmed, Beverly Hills 90210, Charlies Angels, Melrose Place) και της ηθοποιού Tori Spelling. Έχει παίξει σε σειρές όπως οι: Beverly Hills 90210 και Malibu Shores αλλά και σε ταινίες όπως το Held for Ransom.

Δημοφιλέστερες