Η Νυφη Το Σκασε / Runaway Bride
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ο ΄Αικ είναι ένας αρθρογράφος σε μια μεγάλη εφημερίδα της Νέας Υόρκης που αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα: έχει μία ώρα προθεσμία για να παραδώσει το άρθρο του, η πρώην γυναίκα του είναι το αφεντικό του και η έμπνευση του μάλλον τον έχει εγκαταλείψει.
Ώσπου συναντά σ΄ ένα μπαρ έναν τύπο ο οποίος τού συστήνεται ως ο Γαμπρός Νο 3, και τού εξιστορεί μια ιστορία άξια να γραφτεί στην εφημερίδα. Τού λέει πως είναι ο τρίτος κατά σειρά γαμπρός τον οποίο παράτησε σύξυλο στην εκκλησία η Μάγκι. Ο ΄Αικ, που αποφασίζει να κάνει λίγο πιο πιπεράτη την όλη ιστορία, ζωγραφίζει τη Μάγκι με τα πιο μελανά χρώματα, χαρακτηρίζοντάς την ούτε λίγο ούτε πολύ ως Ανδροφάγο και χρεώνοντάς τη? το φανταστικό αριθμό των οκτώ γαμπρών που παράτησε στο παρά πέντε.
Η ιστορία δημοσιεύεται, η έκπληκτη Μάγκι τη διαβάζει κι εξοργισμένη στέλνει ένα γράμμα στον αρχισυντάκτη προκειμένου ν΄ αποκαταστήσει τα τερατώδη ψέματα του άρθρου. Ο ΄Αικ απολύεται, μια συγγνώμη για τη Μάγκι δημοσιεύεται στην εφημερίδα κι ο άνεργος πλέον δημοσιογράφος ξεκινά για το χωριό της αναποφάσιστης νύφης, προκειμένου ν΄ αποδείξει σε όλους ότι η Μάγκι δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει να παρατάει τους γαμπρούς όσες φορές κι αν επιχειρήσει να ενωθεί με κάποιον με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το μόνο που μένει είναι να βρεθεί ο Γαμπρός Νο 4. . .

Δημοφιλέστερες