Μια Ξανθια Στο Πιατο Μου / Housesitter
On-Line Κράτηση / Ενοικίαση
Είδος :
Τύπος :
Ημ/νία :


Ήρθε. Είδε. Μετακόμισε.
O Steve Martin και η Goldie Hawn σε αυτήν την ξεκαρδιστική, ρομαντική κωμωδία γύρω από τις συνέπειες που μπορεί να υποστεί κάποιος όταν «παρατραβά» την αλήθεια.
Όταν η κοπέλα του αρχιτέκτονα Newton Davis, Becky, (Dana Delany) απορρίπτει την πρόταση γάμου που της κάνει, το νεόχτιστο σπίτι των ονείρων του, ξαφνικά δεν γίνεται γι’αυτόν παρά ένα άδειο μνημείο που του θυμίζει συνεχώς την απόρριψή του. Αυτό συμβαίνει μέχρι τη στιγμή που συναντά τυχαία την Gwen (Hawn) η οποία φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του.
Όντας περίεργη για την ιστορία του Newton, η Gwen επισκέπτεται το σπίτι και παίρνει από μόνη της την απόφαση να μετακομίσει εκεί.
Γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα, η Gwen κάνει αλλαγές στο σπίτι και γοητεύει την οικογένεια και τους γείτονες του Newton-κάνοντάς τους να πιστέψουν ότι η νέα σύζυγος του Newton! H Gwen επίσης ενεργεί σαν φίλη της Becky η οποία αρχίζει να βλέπει έναν Newton, όπως δεν τον είχε γνωρίσει μέχρι τώρα.
Τρομοκρατημένος από την απογοήτευσή του και ανίκανος να σταματήσει την κατάσταση, ο Newton, θα βρεθεί μπλεγμένος ανάμεσα στις παράλογες ιστορίες της Gwen , στις προσπάθειές της να γεφυρώσει τις οικογενειακές του διαφορές και στην εκστρατεία της στο να το να τον βοηθήσει να πάρει προαγωγή στη δουλειά. Τελικά πείθει την Gwen να καταστρώσει το σχέδιο «διαζυγίου» τους
για να μπορέσει τελικά να παντρευτεί την Becky- μέχρι τη στιγμή που κάτι θα αλλάξει στα συναισθήματά του...

Δημοφιλέστερες